Miért a FlyTeam

Miért választ minket a legtöbb tanuló?

 

Európában a legmagasabb szakmai minősítést az "ATO" (Approved Training Organization) pilótaképző szervezetek viselik. 
Büszkén mondhatjuk, hogy iskolánk Magyarországon és a közép európai régióban is elsőként kapta meg ezt a címet. 

Repülőgépeink 
Az országban egyedülálló 14 repülőgépből álló flottával rendelkezünk. Minden típusból több repülőgépet tartunk fent, így végzett pilótáink bármikor repülőhöz juthatnak jelenős kedvezménnyel. A pilótaképzés Szeged és Tököl repülőtéren Da-20, C-150, C-172, SF-25, Piper Seneca III repülőgépekkel történik.

Szimulátor = Hatékonyság 
Szimulátorunknak köszönhetően, tanulóink már a földön könnyen elsajátíthatják a repülési gyakorlatokat, így a levegőben töltött idő a feladat megértése helyett, 100%-ban gyakorlásra fordítható.  A pilótaképzés Szeged repülőtéren szimulátorral kiegészítve is igényelhető. Budapesten pedig a városban található szimulátor központban folyamatosan szervezünk földi repülés oktatást.

Oktatóink 
Tanulóink visszajelzésire építve állítjuk össze csapatunkat a legjobb oktatókból. Köztük műrepülő bajnok, vadászrepülő, boeing 737 oktató, és business-JET pilóták. A FlyTeam-nél az oktató szabadon választható, így biztosítunk személyre szabott és valóban hatékony pilótaképzést.

A PPL-nél nincs vége..
Folyamatos programokról gondoskodunk (házi versenyek,továbbképzések, repülő túrák stb.)
Nemzetközi útvonalakat szervezünk.(Horvát, Olasz, Francia, Spanyolország stb.) Így segítünk elsajátítani a nemzetközi repülés sajátosságait a lehető legjobb csapatban és hangulatban. 

Karrier…
A pilótaképzést követően segítünk a repülés karrier építésében, azok számára akik a repülést hivatásuknak választják. A légitársaságok elvárásait folyamatosan nyomon követjük, a repülés oktatás egyes szakaszait hozzájuk igazítjuk. 
A légitársaságok felvételi elvárásai alapján segítünk felkészülni a munka-interjúkra. A tanulók karrierjét az elhelyezkedésig segítjük.